Отстраниха шефа на дирекция Вътрешна сигурност“ в МВР. Георги Георгиев е

...
Отстраниха шефа на дирекция Вътрешна сигурност“ в МВР. Георги Георгиев е
Коментари Харесай

Отстраниха шефа на дирекция „Вътрешна сигурност“ в МВР

Отстраниха шефа на дирекция „ Вътрешна сигурност “ в Министерство на вътрешните работи. Георги Георгиев е краткотрайно отхвърлен от служба. Причината е, че против него тече дисциплинарно произвеждане.

Към службата рецензии насочи вътрешният министър Калин Стоянов. В края на предходната седмица той съобщи, че желае от дирекцията да работи по интензивно.

Министърът добави, че желае чиновниците на вътрешна сигурност да бъдат и по-активни освен когато има сигнали, подадени от жители.

„ Не бива да реагираме единствено и само тогава, когато имаме подаден сигнал от жител, на който се е случило нещо сходно. Работата на Дирекция „ Вътрешна сигурност “ най-вече е оперативна работа. Те следва да имат нужната оперативна информация и сами да доближават до такива случаи и да създават сходни случаи, без да има потърпевш жител, който да подаде сигнал “, съобщи вътрешният министър Калин Стоянов два дни преди отстраняването на Георги Георгиев.
Махането на Георгиев няма общо с акцията против антимафиот Георги Караколев, разследван за шпионаж. Той е бил наблюдаван 2 месеца преди ареста му през вчерашния ден. Източник: БНР Още вести четете в категория Крими & Темида.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР